Címlap 9 Szakáll(as) történetek 9 Necc Party – a Nagyfalu botrányos falunapja

Necc Party – a Nagyfalu botrányos falunapja

Az Egy szakállas férfi a csirkés gyorsétteremlánc jóvoltából több ingyenjegyet is nyert még a nyáron Budapest legnagyobb, rendszeres falunapjára, ha nem lett volna egyértelmű, akkor a BudapestParkba. Így sikerült lefoglalnia egy olyan napra is, amikor nem a kedvenc együttesek léptek fel, illetve Necc Party is volt. (az Egy szakállas férfi ezt a posztot már a rendezvény után meg akarta írni, mert akkor lett volna igazán ütős)

Hogyan is volt ez a Necc Party?

Az Egy szakállas férfinek szerencséje volt a KFC-ben, így lett 2 ingyenjegye a BudapestPark egyik rendezvényére. Amikor foglalt még nem volt kibővítve a lista, így egy kevésbé érdekes koncertre sikerült foglalni két jegyet. A véletlen vagy a karma hathatós segítségével sikerült pont péntekre foglalni, pont egy olyan péntekre, amikor Necc Party is van. Ez természetesen csak utólag derült ki, amikor az Egy szakállas férfi realizálta, hogy lesz kivel mennie. 

Hogyan nézett ki az az híres Necc Party-s este?

 1. Alapozás – 20.00-22.00 között – sör + házi pálinka, módjával
 2. Utazás – 22.00 – 23.00 között – két villamos és egy kis séta
 3. Jegyek beváltás – 23.00 – 23.30 között – szerencsére a koncertre szóló jegyekkel nem volt gond a bejutás
 4. Necc Party – 23.30 -tól valameddig – az Egy szakállas férfi nem tudja, hogy mikor lett elege, DE nem kellett hozzá sok idő
 5. Spanolás – hihetetlen módon több ismerőssel is sikerült hosszabban vagy rövidebben beszélgetni, addig is csökkent az AGYFASZ mértéke
 6. Hazaséta – valamikor másnap 02.00-03.00 között

Mitől is kapott AGYFASZT az Egy szakállas férfi?

 1. Hatalmas tömeg: annyian voltak, mint egy augusztus 20-ai búcsúban.
 2. Sok proli ember: hiába vettek fel az emberek szép ruhákat, az alkohol vagy egyéb tudatmódosító szerek hatására úgy nézett ki az egész, mint egy zombi csorda
 3. Minősíthetetlen zenei válogatás: a zenék tipikus retro feelingje nem okozott gondot, szinte az összes szám anno az Egy szakállas férfi kedvence volt. CSAK az baszta szét az egészet, hogy a Lambadát a Blink182 követte, majd egy jó kis Hip Hop Boyz jött, végül sikerült AC/DC feltenni, amit valami lassú fos követett. Olyan érzéseket keltve az Egy szakállas férfibe, mintha a Youtube-ot egy csimpánz kezelte volna. (a váltások annyira nem voltak rosszak, ja DE – minősíthetetlen)
 4. A kivetítő hazudik: ráadásul videódisco is volt, amely ugye arról szól, hogy a kijelzőn az aktuális számhoz tartozó klip fut. NA, IGEN! Jobb helyeken így van, DE itt azon a hatalmas kivetítőn full más ment, mint ami üvöltött a hangfalakból. Teljes képzavar – az Egy szakállas férfi kezdte érteni, hogy miért vannak az emberek full zombimódba. HÁT azért, hogy ne zavarja őket a DJ tevékenysége.

 5. A sor: mindenhol hatalmas sor, tolongással. Az Egy szakállas férfit sosem kellett félteni, mindig be tudta tenni a vállát a pulthoz és a WC-n se sokat kellett várnia, DE itt egyszerűen nem működtek a varázstrükkök. Lassú volt a kiszolgálás, nagy volt a tömeg, szar volt a zene – lehet az Egy szakállas férfinek a Necc Party a kriptonitja.
 6. Az új ismeretség szellemi és a kapacitása: az se segített, hogy a társaság – ahova becsatlakozott az Egy szakállas férfi – fanatikus Necc Party imádókból állt, ami a kisebbik baj volt, DE hogy CSAK a foglalt leányzók váltottak ki bármilyen pozitív reakciót az Egy szakállas férfiből, így érezhető volt, hogy ez nem az az este 🙁
 7. INGGYÉ volt, de még így se érte meg: ezzel a tudattal is az egyik legrosszabb nyári élménye volt az Egy szakállas férfinek. CSAK annyi boldogítja az Egy szakállas férfit, hogy annál jobb volt mintha otthon maradt volna.

Összefoglalva: az Egy szakállas férfi nem tartozik a Necc Party potenciális célcsoportjába, így az előbb leírtak csak az Ő szemszögéből figyelve értelmezhetők. Természetesen egy alkalomból nem vonhatók le messzemenő következtetések, így ezek csak arra az eseményre vonatkoznak, amelyen részt vett az Egy szakállas férfi.

A probléma kettős:

 1. Vagy nem volt elég részeg az Egy szakállas férfi – ha az lett volna akkor nem ő, hanem az alkohol irányított volna és valószínű elnyomta volna a zenei következetlenségeket és a tömeg sem lett volna olyan zavaró. Viszont akkor az Egy szakállas férfi nem lett volna beszámítható, ami azért ilyen idősen (de fiatalabb korban sem) nem dicséretes tett.
 2. Vagy nem akarta igazán élvezni az Egy szakállas férfi a rendezvényt – ez is előfordulhat, hiszen az Egy szakállas férfi nem először viselkedett volna nyuggerként.

Konklúzió: az Egy szakállas férfi többet még ingyen sem fog elmenni Necc Partyra. Vannak azért olyan opciók, amelyek ezt megváltoztatják, DE nem nagy rá az esély.

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések