Címlap 9 Szakállas listák 9 TOP50 Filmes szakáll – 1. rész

TOP50 Filmes szakáll – 1. rész

Az Egy szakállas férfi rengeteg filmet és sorozatot néz szabadidejében, így arra gondolt, hogy készít egy listát szakállas vagy bajszos szereplőkről, akik igaz badass megjelenéssel bírnak. A lista a teljesség igénye nélkül készül – 10 részes folytatások során kerül bemutatásra összesen 50 menő szakáll vagy bajusz, amiket akár ti is láthattatok már. (a listán szereplők mint nagyon odateszik magukat, így nem kapnak külön sorszámot)

Pai Mei – Kill Bill Vol. 2

Taranito Kill Billje örök klasszikus, így nem csoda, hogy szakállas karakter is megfordul a filmben, nem is akármilyen szerepben. Pai Mei és a szakálla tanítja meg a főhősünknek az „5 pontos szívrepesztő technikát”. 

Chuck Noland – Számkivetett

Tom Hanks a szerep kedvéért saját szakállat növesztett, amely segítségével túlélte a lakatlan szigeten töltött időt. Aki azt mondja, hogy Wilson segítette át a nehézségeken az hazudik.

Rubeus Hagrid – Harry Potter

Hagrid szakálla epikus. Hatalmas testhez, hatalmas arcszőrzet dukál. Termete elrettentő, de a Mikuláshoz hasonlító (igaz nem ősz) szakállával igazi szerethető karakter.

Wolverine – X-Men

Igazi bad-ass karakter Wolverine (Farkas, pontosabban Rozsomák). Ha nem lenne szakálla, akkor se változna sokat a megítélése, hiszen karmai és maximálisan kidolgozott teste ezzel az arcberendezéssel egyből azt mondja: TAKARODJ VAGY MEGDÖGLESZ. A szakáll ezt erősíti tovább és így lesz a lehető legtökéletesebb pozitív karakter, akinek a megjelenését bármelyik fő gonosz megirigyelné.

Az Éhezők viadala sose kötötte le annyira az Egy szakállas férfit, hogy nagyon sok emléke maradjon róla. DE ajánlások révén eljutott hozzá ez a kép, ami azért felfér az TOP50-es listára.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések