Címlap 9 Szakáll(as) történetek 9 Az Egy szakállas férfi és a 400 Instagram követő szomorú története

Az Egy szakállas férfi és a 400 Instagram követő szomorú története

Az Egy szakállas férfi pár hónapja nevezte át a privát Instagram fiókját a brandnek megfelelően és azóta kisebb-nagyobb sikereket könyvelhetett el. A legnagyobb a 400 követő abszolválása volt, DE volt egy jófej, aki a 400-as poszt megjelenésének pillanatában visszavonta a követést. SZÉGYEN!

Az Egy szakállas férfi agyán az instagram poszt készítése során átfutott a gondolat, hogy biztos lesz egy olyan suta állat, aki csak azért, hogy a poszt fatális baromságnak nézzen ki visszavonja a követést.

Mit tehetett volna az Egy szakállas férfi?

  • Megvárja még 40x követője lesz és reménykedik benne, hogy nem vonja vissza x követő a bizalmát
  • Kiteszi a 400-on és bízik benne, hogy nem lesz egy majom se, amelyik visszavonja  a követést (azt az Egy szakállas férfi tudta, hogy ez a legvalószínűbb történés)
  • Nem foglalkozik ezzel a mérföldkővel és tojik rá (ez azért lett volna nagy hülyeség, mert ilyen egyszerűen máshogy nem tudott volna létrehozni egy fasza posztot) 

Tehát semelyik opció sem lett volna igazán jó, ezért az Egy szakállas férfi a tökös megoldást választotta. Szerinted jó döntést hozott? 

A történethez hozzátartozik, hogy az Egy szakállas férfi felkészült arra, ha valaki visszavonja a követést és bekövetett gyorsan pár releváns emberkét, így nagy valószínűséggel gyorsan újra 400-on lesz, sőt fölé is kerülhet, ha nem lesz több kikövető.

Szoríts az egy Szakállas férfinek vagy legyél te az új 400. követő!!! Kattints a képre és kommenteld alá, hogy te vagy a 400.

Az Egy szakállas férfi előre is köszöni az új követéseket.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések