Necc Party – a Nagyfalu botrányos falunapja

Az Egy szakállas férfi a csirkés gyorsétteremlánc jóvoltából több ingyenjegyet is nyert még a nyáron Budapest legnagyobb, rendszeres falunapjára, ha nem lett volna egyértelmű, akkor a BudapestParkba. Így sikerült lefoglalnia egy olyan napra is, amikor nem a kedvenc együttesek léptek fel, illetve Necc Party is volt. (az Egy szakállas férfi ezt a posztot már a rendezvény után meg akarta írni, mert akkor lett volna igazán ütős)

Elolvasom “Necc Party – a Nagyfalu botrányos falunapja”

Az Egy szakállas férfi és a 400 Instagram követő szomorú története

Az Egy szakállas férfi pár hónapja nevezte át a privát Instagram fiókját a brandnek megfelelően és azóta kisebb-nagyobb sikereket könyvelhetett el. A legnagyobb a 400 követő abszolválása volt, DE volt egy jófej, aki a 400-as poszt megjelenésének pillanatában visszavonta a követést. SZÉGYEN! Elolvasom “Az Egy szakállas férfi és a 400 Instagram követő szomorú története”

Festett szakáll – ha nincs igazi, attól még lehet „műszakállad”

Nagyon sok helyről hallottam már olyan történeteket, hogy ha valaki beül egy borbélyhoz, akkor azonnal, szinte kérdezés nélkül elkezdik festeni a szakállát. Laikusként az Egy szakállas férfi ódzkodik a szakáll ilyen jellegű tunningolásától, mert inkább vicces kinézetet kölcsönöz, mint egy szerethető karaktert. Elolvasom “Festett szakáll – ha nincs igazi, attól még lehet „műszakállad””

Több a bajszos, mint a szakállas. Miért?

Már nem az első témaötletet kapja az Egy szakállas férfi az ismeretségi köréből, így szinte sosem kell gondolkodnia azon, hogy miről is kellene írni – most is van bekészítve 12 cím. DE nem akart az Egy szakállas férfi eltérni a tárgytól: Miért van több bajszos férfi, mint szakállas? Elolvasom “Több a bajszos, mint a szakállas. Miért?”

A gyerkőc nem ismeri fel a csupasz, szakáll mentes apukáját

Az Egy szakállas férfi is jól tudja, hogy nem szólhat minden róla, pedig szólhatna, DE azért legyen egy kis jóság is. Apuci szakállas volt és sajnos elment az esze … megvált a régóta dédelgetett szakállától. Nem kell félni, nem ennyire gyászos a helyzet. A részletek a hajtás alatt.

Elolvasom “A gyerkőc nem ismeri fel a csupasz, szakáll mentes apukáját”

Karácsonyi szakáll díszítés – múlt, jelen, jövő

Nagyon sok hülyeséget látott már (ha csak látott volna) az Egy szakállas ember, de ami mindig megrökönyödést okoz neki, ha egy szakáll ennyire lehet giccses. Gicsses, de mégis menő. Egyedinek nem nevezhető, mert kb 3-4 sablon van, amit egy picit megbolondítanak. Jó lehet az Egy szakállas férfi csak irigy, mert még gyáva, hogy ő is meglépje. DE ugye, ami késik az nem múlik 😀

Elolvasom “Karácsonyi szakáll díszítés – múlt, jelen, jövő”

Szakállas tévhitek, mondák, mesék és még sok más, amivel butítják az embereket

Az Egy szakállas férfi nem tartja magát babonásnak, nem hisz a kuruzslásban mégis többször sikerült bedőlnie a baráti tanácsoknak. Ez nem azt jelenti, hogy mindent tanácsot megfogadott és azonnal végre is hajtott, csak annyit, hogy mélyen a bártok szemében nézett és próbálta addig szugerálni őket, amíg el nem nevetik magukat. Az egyik ilyen mondás volt, hogy egyél sok krumplit, mert a benne lévő keményítő segítí a haj és a szakáll növekedését is. Elolvasom “Szakállas tévhitek, mondák, mesék és még sok más, amivel butítják az embereket”