Címlap 9 Az Egy szakállas férfi 9 Az Egy szakállas férfi borbélynál járt

Az Egy szakállas férfi borbélynál járt

Az Egy szakállas férfi borbélynál járt, sajnos nem az előre tervezett 1 hónapos periódus szerint. Sikerült megint minimum 3 hónapit várnia, hogy legalább a születésnapjára valahogy kinézzen.

Az első tervezett időpontot sikeresen átaludta az Egy szakállas férfi, mert sikerült neki hajnalig PUBG streamet néznie és a 10.00 órás nyitás a déli ébredéssel nem összeegyeztethető.

Érkezés a borbélyhoz

A pénteki ébredés már kellemesebb volt, DE azt meg kell hagyni, hogy hajnali fekvés itt sem volt kihagyható, így az Egy szakállas férfi mosott szarként indult meg a nagyvilágba. Villamosra fel, villamosról le, BudaPestBarberShop-ba be.

Az meg kell jegyezni, hogy az Egy szakállas férfi megkérte az anyukáját, hogy keltse már fel 9 órakor, hogy biztos eljusson a célállomáshoz. A sztoriban annyi a csavar, hogy végül fél 9-ben állapodtak meg, hogy még véletlenül se legyen semmilyen fennakadás. DE ahogy szokták mondani: „Ember tervez, Isten végez”. A hívás nem maradt, DE csak 9.22-kor történ meg, még szerencse, hogy az Egy szakállas férfi magától is irányba tudta állítani a ladikot 😀

A borbélynál

Az Egy szakállas férfi időben érkezett, így még 5-10 percet várakoznia kellett nyitás előtt ( 10.00-kor pontosan nyitnak a srácok, nem cicóznak, addig senki se mehet be). Ezalatt legalább az Egy szakállas férfi teste megnyugodott, így már nem folyt róla a víz (az Egy szakállas férfi teste még nem állt át a téli öltözködésre, így a sok réteg még inkább hátrány mint előny). Első körben megijedt, hogy nem jó borbélyhoz kerül, DE végül nem kellett aggódnia.

János vette kezelésbe az Egy szakállas férfit. Már az első pillanattól érezhető volt a profizmus. Az egyik fő pozitívum gyorsan kiderült, mégpedig az, hogy János több, mint 1 évig volt gazdája egy elegáns bajusznak, illetve több évig kombinálta ezt egy hozzáillő szakállal. 

Birkanyírás: ősemberből férfi

  1. Első körben eltűnt körbe a fej oldalát takaró sörény
  2. Második lépésben fejtető kusza növényzete vett fel egy könnyen hordható fazont, amelyet hónapokkal ezelőtt sikerült már alapértelmezett beállításnak választani (a különbség annyi volt, hogy most kicsit rövidebb lett és el lett hagyva a választék)
  3. Harmadik lépésben a szakáll került terítékre, amelynél csak esztétikai igazítás került végrehajtásra, hiszen az Egy szakállas férfi szeretné megnöveszteni (igaz konkrét cél nélkül, DE még biztos, hogy nőnie kell) Természetesen a szakáll igazításába a kontúrok meghúzása is beletartozott.
  4. Negyedik lépésként a bajusz igazítása volt a meta, itt több lehetőség is szóba került, végül a teljes bajusznövesztés maradt (jelenleg 2-3 hónap kemény babusgatás után egy kis pödrés is belefér, DE még minimum ugyanennyi kell, hogy minden szál összeérjen) 
  5. Utolsó lépések már csak finomhangolást jelentettek a teljes kompozíció érdekében: bajuszpödrés egy kis waxxal, haj és szakáll beszárítása.

A végeredmény

Az Egy szakállas férfi újra férfinak érezte magát – ezért is szeretne havonta ilyen lélekemelő kezelésen részt venni. A képen is jól látszik, hogy profi munka volt, ki lett hozva a maximum a hozott anyagból. Ezért is lesz folytatás, mert az Egy szakállas férfi ezentúl csak Jánosnál szeretne szakállat igazítani.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések