Címlap 9 Vendégposztok 9 Toplistás szakállas pasik

Toplistás szakállas pasik

Sokat gondolkodtam mostanság arról, hogy vajon minden férfi életében eljön az a pillanat, amikor eldönti, hogy akkor én most szakállat növesztek? Nőként ilyen dilemmával sosem kell, hogy szembesüljünk, így objektív szemmel tekinthetek azokra a férfiakra, akik ezért vagy azért, de úgy döntöttek, hogy új módon kívánják kifejezni a férfiasságukat.

Számomra a borostás férfi egyenlő a kidörzsölt, piros arccal, amit őszintén egyik nőnek se kívánok. Más kérdés azonban, ha egy ápolt, szakállas pasival állunk szemben: kifejezetten csábítóak lehetnek. Nem véletlen, hogy nők ezrei bolondulnak meg a szakállas férfiakért. Első válogatásomban 5 sztár pasit mutatok be, akiknek az egyik legférfiasabb vonása a szakálluk.

Az első helyen, Chris Evans

képek forrása Pinterest.com

A férfi, akit még a Fantasztikus Négyesben láttam először, mostanság Amerika Kapitányként hódítja meg a nézők szívét. Egy ideig szakállal mutatkozott a nagyközönség előtt, ami valljuk be őszintén, nagyon jól állt neki.

Egy újabb Chris, csak most Hemsworth*

képek forrása Pinterest.com

Ugyan Miley Cyrus visszahódította a sztár pasit, ez még nem jelenti azt, hogy ne töltsünk el egy kis időt a szakállas Chris-re meredve. Mert, hogy van miért. Szakállas arcával kifejezetten emlékeztet a testvérére, Liam-re, akit Thorként ismerhettünk meg, és szintén nagyon sármos példánya a szuperhősöknek.

*Korrekció a hozzászólásokban.

Harmadik, James Franco

képek forrása Pinterest.com

Erre a csábos nézésre nem igen tudnék mit mondani, talán annyit, hogy ez igen. James színészként csak mostanában került be a kedvenceim közé, ugyanakkor szakállas arca és mogyoró barna szeme már ezelőtt is elvarázsolt. De ugyan kit nem?

Milo Ventimiglia

képek forrása Pinterest.com

Emlékszem még a Gilmore Girls-ben láttam először, amikor a rosszfiút, Jesse-t alakította. Később voltak ugyan kisebb-nagyobb szerepei, idén kaptuk fel rá ismét a fejünket, miután a Mandy Moore-ral közös családi drámája, a This is Us debutált és meghódította a szívünket a szerető apa szerepében.

A kihagyhatatlan, George Clooney

képek forrása Pinterest.com

Sajnos el kell fogadnunk, hogy az örök szívtipró elkelt, sőt még ikrei is születtek. Amellett azonban nem mehetünk el, hogy milyen sármos férfi, a szakállas George. Elég ránézni erre a képre és máris olvadunk, én legalábbis biztosan.

A szakáll igen csak férfias vonás lehet, egy ápolt szakáll pedig még inkább. Legyen szó a tipikus macsós verzióról, a „vizsgaidő-szakállról” vagy a designosra vágottról, a szakáll hódít az utcán és a filmvásznon is.

 

4 hozzászólás

 1. A Chris Hemsworth neve mellé rakott képen nem ő van hanem az öccse, Liam Hemsworth! Szükséges volna egy fotó csere.

  Válasz
  • Köszönöm.
   Megjelöltem a cikkben, hogy itt a hozzászólásokban található a korrekció.

   Válasz
 2. A Chris Hemsworth bemutatásáról szóló részben az szerepel, hogy ,,az öccsét Liam Hemsworth-öt a Thor c. filmből ismerjük”. De Thor szerepét Chris játszotta, tehát a szöveg téves!

  Válasz
  • Köszönöm.
   Megjelöltem a cikkben, hogy itt a hozzászólásokban található a korrekció.

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések