Címlap 9 Az Egy szakállas férfi 9 1 hónapos kihívás – borbély vagy nem borbély?

1 hónapos kihívás – borbély vagy nem borbély?

Az Egy szakállas férfi kb 1 hónapja volt borbélynál, így legalább valahogy még kinéz. DE előtt több, mint 3 hónap kihagyással operált, ami azért valljuk be nem tekinthető se normálisnak, se igényesnek. Ezért az Egy szakállas férfi azt tűzte ki célul akkor, hogy 1-1,5 hónapos időközönként meglátogatja a borbélyt. Jövőhéten van a következő alkalom ideje, képes lesz-e az Egy szakállas férfi megfelelni a saját elvárásainak?

Az Egy szakállas férfi egy egészen egyedi állatfaj, hiszen a lustaság, az életrevalóság, a hangulatemberség és mérhetetlen ego egyvelege. Ami meg lett fűszerezve egy kis „leszarommal” is, hogy még véletlenül se legyen olyan helyzet, amiből ne tudjon kicsusszanni. Természetesen ez egy halálos egyveleg hiszen ezzel nem csak a környezetet, de néha még saját magát is ki tudja zárni a rendszerből.

Hogyan kell ezt érteni?

Ha bárki szól neki, hogy ez vagy az, nem lesz jó. Esetleg azon vagy amazon változtatni kellene. Akkor jön az automata reflex: ignorál mindenkit és mindent, még akkor is ha tényleg csak építő jellegű a kritika. Akkor van baj, ha ezzel ő is tisztában van, de a saját folyamataival nem ért el még a megvalósításhoz, de igazából ő is azt akarja. 

Na, ilyenkor zárja ki magát a saját rendszeréből, mert a hangulatváltozásoknak hála befordul és az addigi terveit azonnal törli.

Mi a helyzet a borbélyhoz járással?

A borbély egy igazi szentély. 1,5 óra relax, chill és a végére még valami használhatót is kihoz a szakember a szakáll, haj kombóból. Természetes, hogy amikor kilép az ajtón egy új emberként teszi ezt, sőt igazi férfinak is érzi magát.

Akkor miért nem akar elindulni?

A lustaság gén ilyenkor aktiválja magát, amely mindig automatikusan beindítja a „leszarom” géneket is, így akár a folyamat a végtelenségig is folytatódhatna.

Hogy zárul végül pozitívan ez a loop?

Egyszerű: vagy már nem bírja befogadni a szülői nyomást, vagy már saját magát sem ismeri fel a tükörben. Hangulatfüggő, mert van olyan helyzet, amikor már majdnem elindulna, de semelyik adalékanyag nem használ. Viszont, ha az Egy szakállas férfi rendszert tud valamibe vinni, akkor onnantól nincs megállás. Ha sikerül neki átlagosan 8 körül felkelnie, akkor a havi 1 borbély is vállalható kihívás.

KIHÍVÁS ELFOGADVA.

Ha nem hiszel az Egy szakállas férfiban, akkor dobj egy kommentent, hogy: „Úgy se megy lúzer”. Ha támogatod, akkor lájkold, és ha tudod, hogy kell neki még egy kis motiváció, akkor egy megosztással támogasd a kihívást. 

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések