Címlap 9 Szakáll(as) történetek 9 Karácsonyi szakáll díszítés – múlt, jelen, jövő

Karácsonyi szakáll díszítés – múlt, jelen, jövő

Nagyon sok hülyeséget látott már (ha csak látott volna) az Egy szakállas ember, de ami mindig megrökönyödést okoz neki, ha egy szakáll ennyire lehet giccses. Gicsses, de mégis menő. Egyedinek nem nevezhető, mert kb 3-4 sablon van, amit egy picit megbolondítanak. Jó lehet az Egy szakállas férfi csak irigy, mert még gyáva, hogy ő is meglépje. DE ugye, ami késik az nem múlik 😀

Ezt most minimálba tolja az Egy szakállas férfi, mert:

  • beszúr pár random képet karácsonyi szakáll viseletről
  • hozzászúr pár gondolatot
  • majd várja a sok megosztást, lájkot, kommentet

Ben választása a klasszikus karácsonyfadíszre esett. Az alap egy szín helyett viszont a szívárvány színeit választotta, így nehezebb neki hozzá illő ruhát találnia, de ez senkit sem fog érdekelni, mert úgyis mindenki a fejét fogja bámulni. Biztos lesz olyan is, aki benyúl a szakálla alá, hogy kivegye onnan az ajándékát.

Ben teljesítéményt 8/10-re értékelte az Egy szakállas férfi, mert elég tökös választás, de ezzel egy napot is kibírni nem lehet egyszerű. A szenvedés miatt -2 pont.

A téli havas táj kedvelője John, aki kisebb-nagyobb hópelyhekkel díszítette arszőrzetét. Szolid, hordató, kicsit a Mikulásra is hajaz. 9/10-et ér, mert nem olyan tökös, mint egy szakállnak kell lennie.

Phil és Taylor úgy ébretek fel reggel, hogy valami extrém szakálldíszt szeretnének és úgy voltak, hogy a tavalyi konfettiket szeretnék a szakállukba. Szerencsére félrerakták az összes bordót, így mindkettőjüknek jutott. 8/10-et kapnak csak, mert totál menő, hogy úgy néznek ki, mint két tojás, de nagyon igénytelen sajnos.

Raszputyin is téli jellegzetességet választott – jégcsapokat. Az ő szakálla ápolatlanabbnak tűnik a többi jelölthöz képest és ezen a jégcsapok sem segítenek. A kompozíció viszont valaminért nagyon bejön az Egy szakállas férfinak – füles sapka – szakáll -jégcsap, de így is csak 7/10-et ért el.

A rövid karácsony szakáll áttekintő eddig tartott. Ha van még olyan stílus, amit szeretnétek kielemzetetni az Egy szakállas férfival, akkor kommentbe toljátok be a linkeket.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések