Címlap 9 Szakállas listák 9 TOP50 Filmes szakáll – 8. rész

TOP50 Filmes szakáll – 8. rész

Az Egy szakállas férfi rengeteg filmet és sorozatot néz szabadidejében, így arra gondolt, hogy készít egy listát szakállas vagy bajszos szereplőkről, akik igaz badass megjelenéssel bírnak. A lista a teljesség igénye nélkül készül – 10 részes folytatások során kerül bemutatásra összesen 50 menő szakáll vagy bajusz, amiket akár ti is láthattatok már. (a listán szereplők mint nagyon odateszik magukat, így nem kapnak külön sorszámot)

Bodhi – Holtpont

Ezt a filmet nem látta Az Egy szakállas férfi, csak az eredeti 1991-est, DE már arra sem igazán emlékszik – abban a verzióban nem volt szakállas a karakter, valószínű ezt a változást az újabb kiadásnál a trendek diktálták. A listára azért került fel, mert egy elég jól összerakott gyerek kapta meg a szerepet: tetkó, szakáll, menő haj + ki is volt pöccintve. Ennél többet nem tud elmondani Az Egy szakállas férfi.

Less Grossman – Trópusi vihar

Aki még nem látta Trópusi vihart az most gyorsan szégyellje el magát, mert nagyot hibázott. Remek forgatókönyv a forgatókönyvben, elvetemült karakterek a legjobb színészek és Ben Stiller alakításaival. A legnagyobb troll a Tom Cruise által játszott Less Grossman, aki egy kegyetlen producer/rendező/filmgyártó cég tulajdonos (vagy valami hasonló), aki mindent és mindenkit leszar, csak kapja meg, ami neki jár. Ehhez a szerephez Tom bácsit szépen átmaszkírozták és fel is szedettek fel pár kilót. A listára a borosta jellegű szakálla miatt került fel, ami tökéletesen passzol ehhez a torz, de kegyetlen karakterhez. Aki nem hiszi, hogy érdemes megnézni az járjon utána. (természetesen mindenkinek más tetszik, így lehet nem a filmmel van baj, hanem veled 😀  no offense 😉 )

Triton király – A kis hableány

Triton király rőzséje egy varázslóéval vetekszik, de isteni adottságai ellenére is jócskán elmarad a Fehér Gandalftól. A Disney rajzfilmje alapműveltség része, így ha nem láttad, akkor újabb feladatot kaptál – nézd meg. Ha tudsz egy kicsit várni, akkor biztos jönni fog az élőszereplős változat vagy már lehet kint is van … futószalagon jönnek.

Gimli –  Gyűrűk ura

Gimli az egyik legismertebb törp, hála a Gyűrűk ura trilógia népszerűségének. A sztereotípiák szerint úgy lehet megkülönböztetni a férfi és nő törpöket, hogy a férfiak hangja magasabb – ezzel létjogosultságát vesztette, a következő kérdés is: Hogy hívják a szakáll nélküli férfit? Nőnek … DE hagyjuk is a közhelyeket. Gimli szakálla a lenti skálán elég jó helyezést ér el és ennél is nem is kell többet magyarázni, hogy miért is került fel a listára.

 

Dumbledore – Harry Potter

Többször esett már szó mágusokról/varázslókról, így a listán helyett kellett biztosítani Dumbledore-nak is. A fenti listát majdnem kimaxolta, így nyugodt szívvel állíthatja Az Egy szakállas férfi, hogy ezzel az eredménnyel bármelyik szakállas elégedett lehet. Hogyan lehet ilyen szakálla bárkinek is? Varázslónak kell lenni vagy egy sminkes és jelmeztervező csapatra van szükség. DE, ami biztos beválik: ápold és neveld a szakállad és az eredmény nem marad el.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések