Címlap 9 Az Egy szakállas férfi 9 Az Egy szakállas férfi a troll 😀

Az Egy szakállas férfi a troll 😀

Az Egy szakállas férfi meg akarta viccelni az ismerőseit, így elhatározta, hogy elhiteti velük, hogy volt borbélynál és levágatta a szakállát és egy teljesen új fazonnal éli tovább az életét. 

Az előzmények

Az Egy szakállas férfi már több hasonló csínyt is elkövetett, így már volt tapasztalata ebben a műfajban. A legemlékezetesebb ilyen akciója az volt, amikor az unokatesója gyerekére azt kamuzta, hogy a sajátja. Egy darabig volt is kavarodás a fejekben, DE azért sikerült megnyugtatni az embereket 😀

Ezt a trükköt is többször tervezte az Egy szakállas férfi, viszont akkor még nem volt képes mesterien kivitelezni, hogy kopasz fejjel vagy a szeretett szakálla nélkül jelenjen meg a közösségi médiában. 

A terv a következő volt

 1. Csinálni egy vagy több jó képet, amely megfelelő alapanyag lehet a hecchez
 2. A képet úgy manipulálni, hogy ne vegyék észre a stiklit, elsőre (FONTOS! A terv csak akkor lehet sikeres, ha viszonylag kevesen látják szakállal az Egy szakállas férfit amíg kint van a profilján a kép)
 3. A kép a szokásos klikk bait alapelveket követve úgy nézzen ki, hogy csak a kamukép látszódjon, DE kattintás után a valós állapotok is láthatók lehessenek (a terv az volt, hogy az emberek a képre kattintanak)
 4. A képet elhelyezi a privát Facebook profilján, ahol aztán várja a reakciókat

A megvalósítás

manipulált arcszőrzet

A manipulált kép felépítése: az Egy szakállas férfi egy másik képéről kivágta az arca egyik felét, másolta és tükrözte és egy kis utómunkával összehozta EZT.

Az előbb leírt irányelvek szerint elkészült a kép, amelyet az Egy szakállas férfi elhelyezett a profilján. Majd várta a reakciókat.

Az eredmény

Az Egy szakállas férfinak nem kellett sokat várnia, mert megindult a cunami:

 • sokan gratuláltak az új megjelenéshez
 • sokan nem is kattintottak a képre, így észre sem vették, hogy van még egy az aktuális állapotról
 • páran gyanakodtak PS-re, DE csak utólag írták meg
 • a sasszeműek gyorsan kiszúrták a turpisságot és egyből PS-t kiáltottak
 • volt, aki Petőfihez hasonlította az Egy szakállas férfit
 • természetesen a lájkok és a hozzászólások száma az egekben volt
 • volt a ciccegkők, akik „má’ megint, mint hülyéskedik ez!”
 • páran azt is megjegyezték, hogy X évet le is tagadhatna az Egy szakállas férfi (túl a 3X-en már rá is férne?)

Az Egy szakállas férfi folyamatosan törölte a kommenteket, hogy minél tovább maradjon rejtve az igazság. Így a későn kelők is újdonságként tapasztalhatták meg az átalakulást.

Összefoglalva: az Egy szakállas férfi elégedett az eredménnyel. Hozta az elvártakat. Kicsit meglepte, hogy mennyi ismerőse szeretné arcszőrzet nélkül látni

 

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések