Címlap 9 Szakáll(as) vállalkozás 9 Beardbrand: Eric Bandholz

Beardbrand: Eric Bandholz

Az Egy szakállas férfi egyre többet foglalkozik a szakállával, igaz sok esetben még csak elméleti oktatáson vesz részt, gyakorlatban még viszonylag kevés technikát alkalmaz. Az Egy marketinges férfi hatására véleményvezérré szeretne válni és ennek egyik előfeltétel a minőségi tartalom.

Az Egy szakállas férfi 3 kategóriát határozott meg az Instagramos tartalmakhoz:

  1. Személyes szakállas képek, szakállal és nélküle, szakáll bakik = szórakoztató vonal
  2. Szakállszabályok, szakáll tippek, szakáll típusok = szakmai vonal
  3. Szakáll és nélküle – celeb verzió, szakállas filmek és karakterek, menő szakállas celebek = celeb vonal

Az első posztok elkészítéséhez rengeteg oldalt olvasott el az Egy szakállas férfi, aki így jutott el a Bandholz szakáll típushoz, amelyik Eric Bandholz vezetéknevéből származik. Eric alapította meg a Beardbrand közöséget még 2012-ben, amikor az első szakállas rendezvényén, olyan inspirációt kapott, hogy tudta valami nagyot fog alkotni. Organikus találatokon keresztül terjedtek – blog, Tumblr, YouTube. Mindennek az alapja a jó content volt és aztán erre épült rá az üzlet. A növekedés folyamatos volt, de lassúnak mondható. Azért nem kell őket félteni, hiszen ők nem a jelen hibáit javítják, hanem a jövőt alapozzák.

Vízió és küldetés

  • Víziójuk a következő: Egyszer majd meg fog változni az, ahogy ma az emberek egy szakállas férfire tekintenek a mindennapokban, állásinterjún, bárhol.
  • Küldetésük a következő: a városi szakállas életmód elfogadottságának előre mozdítása.

Inspiráció

Ahogy anno Eric is inspirálódott, úgy most az Egy szakállas férfi is. Az első lépés megtörtént: ez abban merül ki, hogy Eric és a Beardbrand Insta, valamint YouTube fiókjának a követője lett az Egy szakállas férfi. Ezzel biztosítva van a folyamatos motiváció fröccs és tartalomötlet.

Ha többet szeretnél tudni a kezdeményezésről és hogy pontosan mi is az a Beardbrand, akkor kattints a linkre és legyen neked is annyira motiváló, mint az Egy szakállas férfinak: Beardbrand

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések