Címlap 9 Szakáll(as) vállalkozás 9 Szakállszabályok – vicc vagy egy nagyon jó vállalkozási ötlet?

Szakállszabályok – vicc vagy egy nagyon jó vállalkozási ötlet?

Nagyon sok jó ötlete volt az Egy szakállas férfinak és nagyon sok kevésbé jó. Sz*rból meg Dunát lehetett volna rekeszteni. A legtöbb ötlete, még a jók is a kukában végezték, mert az idő kikezdte őket és nem éltek meg a sivatagban. A szakáll témaköre viszont örök – jó elgondolkodott már azon, hogy megváljon tőle, DE az csak gyengeség volt – hiszen mindig nő, mindig ápolt és mindig a férfi arcának éke.

DE félre a viccel az Egy szakállas férfi egy keselyű marketinges így minden adandó alkalommal elad, mér, elemez és számolja a profitot. A szakáll viselete nem csak divat, hanem életforma is, így lehet rá akár vállalkozást is építeni. Jó példa erre a még csak demó szinten elérhető AZ EGY SZAKÁLLOLAJ két képviselője Whiskey Álom 1.0 és Whiskey Álom 1.1. Mikor kerülnek a boltok polcaira? Soha vagy nemsokára. Ha az Egy szakállas férfi más projektjei befutnak nem lesz ideje ezzel foglalkozni, viszont pár év alatt minden szükséges feltételnek meg tud felelni. És ami most következik… az a varázslat.

Az Egy szakállas férfi kedvenc mondását egy pólón olvasta – aka #47-es szakállszabály: Ha megfogod a szakállam, akkor én megfogom a segged. A pólót gyártó vállalkozás Amerikában található és főleg az angol nyelvterületen üzemel és hódít. Nagyon jól összerakott brand, lehet tőlük tanulni és persze másolni is lehet őket.

Az Egy szakállas férfi is szeretné ezt meghonosítani, viszont sajnos a pólós vállalkozások közül egyikkel sem sikerült partnerséget kötni, mert az egyik esetében túl nagyok az elvárások, míg a másiknál az adminisztrációs és egyéb költségek miatt kéregetéssel többet lehetett volna keresni.

A domainek megvannak, WP telepítvem, az alapkoncepció készen van, lassan kezdődhet a közvéleménykutatás és az első pólók legyártása. A demó fázis elérés már sikernek számítana, mivel az Egy szakállas férfi ismét egy új területen próbálhatná ki magát. Ki tudja mit hoz a holnap? Senki, bármi megtörténhet. Az első lépések megtétele megtörtént.

Lassan az Egy szakállas férfi újra számolhatja a profitot, méghozzá pólók értékesítéséből.

Ha szeretnétek többet tudni a projektről, akkor komment formájában tehetitek fel a kérdéseiteket.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések