Beardbrand: Eric Bandholz

Az Egy szakállas férfi egyre többet foglalkozik a szakállával, igaz sok esetben még csak elméleti oktatáson vesz részt, gyakorlatban még viszonylag kevés technikát alkalmaz. Az Egy marketinges férfi hatására véleményvezérré szeretne válni és ennek egyik előfeltétel a minőségi tartalom. Elolvasom “Beardbrand: Eric Bandholz”

Szakállszabályok – vicc vagy egy nagyon jó vállalkozási ötlet?

Nagyon sok jó ötlete volt az Egy szakállas férfinak és nagyon sok kevésbé jó. Sz*rból meg Dunát lehetett volna rekeszteni. A legtöbb ötlete, még a jók is a kukában végezték, mert az idő kikezdte őket és nem éltek meg a sivatagban. A szakáll témaköre viszont örök – jó elgondolkodott már azon, hogy megváljon tőle, DE az csak gyengeség volt – hiszen mindig nő, mindig ápolt és mindig a férfi arcának éke. Elolvasom “Szakállszabályok – vicc vagy egy nagyon jó vállalkozási ötlet?”

Szakállolaj 1.0 – Whiskey Álom 1.0 saját használatra

Az Egy szakállas férfi örömmel jelenti be, hogy elkészült az első és második IGAZI és utánozhatatlan Whiskey Álom 1.0 szakállolaj. Nem volt egyszerű feladat, de meg tudta lépni ezt a nagy lépést. 1 hét leforgása alatt a gondolattól a megvalósításig eljutni – BRAVÓ.
Elolvasom “Szakállolaj 1.0 – Whiskey Álom 1.0 saját használatra”

Szakállolaj kisiparos – kézműves szakállolajok, az Egy szakállas férfitől

Az Egy szakállas férfi sokat gondolkodik, néha túl sokat is. Így nagyon sok lehetőség elsuhan mellette. Az Egy szakállas férfi nem szereti, ha a lehetőségek csak úgy elsuhannak mellette. Ahelyett hogy az agya járna és a szája mozogna, inkább a tettek mezejére lépett – berendelte az alapanyagokat. Az első saját, ízesített szakállolaja már csak a futár érkezésén múlik. Köszi Krissz a noszogatás – “Nem hittem volna, hogy egy grafikus fogja megmondani a marketingesnek, hogy vágjon bele egy tuti üzletbe” – Krissz, 2016.12.02

Elolvasom “Szakállolaj kisiparos – kézműves szakállolajok, az Egy szakállas férfitől”