Címlap 9 Szakállas listák 9 TOP50 Filmes szakáll – 5. rész

TOP50 Filmes szakáll – 5. rész

Az Egy szakállas férfi rengeteg filmet és sorozatot néz szabadidejében, így arra gondolt, hogy készít egy listát szakállas vagy bajszos szereplőkről, akik igaz badass megjelenéssel bírnak. A lista a teljesség igénye nélkül készül – 10 részes folytatások során kerül bemutatásra összesen 50 menő szakáll vagy bajusz, amiket akár ti is láthattatok már. (a listán szereplők mint nagyon odateszik magukat, így nem kapnak külön sorszámot)

R.J. MacReady – The Thing

Kurt Russell a Dolog című filmben az  Antarktisz-kutató állomáson küzd meg az űrből érkezett izével tökéletesen eltalált szakállal.  Az Egy szakállas férfi szakálla jelenleg nagyon hasonlít erre, mert elhagyta a bajuszt és a méretét is csökkentett igaz talán nem ennyire. Viszont sosem volt neki ilyen gyönyörű hajkoronája, még akkor sem, amikor seggig érő haja volt.

Silent Bob – Jay And Silent Bob Strike Back

Az Egy szakállas férfi egyik kedvenc vígjátéka, ráadásul Kevin Smith rendező alias Néma Bob nem csak a szerep kedvéért hagyta meg az arcszőrzetét, hanem a való világban is szakáll díszíti az arcát. Hatalmas alakítást láthat a néző, amellett, hogy Smith még rendezte is filmet.

Jeff „The Dude” Lebowski – The Big Lebowski

Jeff Bridges szerepei között bőven lehetne válogatni, ahol szakállat visel, az egyik ilyen Töki szerepe, amelyet tökéletesen alakít. A körszakáll egyszerűen tökéletes állapotban van, annak ellenére, hogy a karaktere egy kicsit lecsúszott. (szerkesztve: a Marvel Univerzum EPIKUS Végjátékában Thor karakterét mintázhatták volna Tökiről is, de ez inkább neki lett volna ciki és nem Thornak).

Captain Hook in “Hook” – Dustin Hoffman

Az Egy szakállas férfi egyik olyan gyerekkori filmje, amit talán még a moziban látott először, de annyi biztos, hogy legalább megnézhette és nem lett szülői tiltás áldozata. Nem egy teljes szakáll díszíti főhősünk – Dustin Hoffman – arcát, DE mindenképpen ki kell emelni, hogy a kis pödört bajusz mindent visz. (szerkesztve: egy ideig Az Egy szakállas férfi is pödörgette a bajszát, DE végül kényelmi okokból megvált tőle)

Bearded Women Monty Python’s Life Of Brian

Úgy a nők nem kövezhettek a Bryan élete című filmben, ezért egy egész ipar épült arra, hogy még is megtehessék ezt. A teljesen amatőr kidolgozású, ide-oda csúszkáló és a kövezés helyszínétől pár méterre kapható állszakállak pont elegendők voltak, ahhoz, hogy bárki férfinak nézze őket. Még akkor sem buktak le, amikor női hangon beszéltek, illetve egymást feldobva mentik magukat 😀 – „Ez a nő … Ez a férfi”.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések