Címlap 9 Szakállas listák 9 TOP50 Filmes szakáll – 4. rész

TOP50 Filmes szakáll – 4. rész

Az Egy szakállas férfi rengeteg filmet és sorozatot néz szabadidejében, így arra gondolt, hogy készít egy listát szakállas vagy bajszos szereplőkről, akik igaz badass megjelenéssel bírnak. A lista a teljesség igénye nélkül készül – 10 részes folytatások során kerül bemutatásra összesen 50 menő szakáll vagy bajusz, amiket akár ti is láthattatok már. (a listán szereplők mint nagyon odateszik magukat, így nem kapnak külön sorszámot)

Captain Jack Sparrow from Pirates of the Caribbean

Jack Sparrow …, kapitánynak a két Kozsó tincs az állán, a szokásos Deppes körszakáll, kiegészítve a raszta elemeket és egyéb bizsukat tartalmazó hajkoronával mondhatni a szokásos őrült karakteres megjelenés. Ki ne szeretne így kinézni? (Annyi pénzért? biztos hússzú sorokba tolonganának a jelentkezők.)

Die Hard – Hans Gruber / Harry Ellis

A napokban kezdte az Egy szakállas féri megnézni a Die Hard összest, így akadt bele ebbe az egyszerű, de nagyszerű körszakállba. Sok ismerőse fél karját odaadná egy ilyenért. Te mit tennél meg érte?

Davy Jones – Pirates Of The Caribbean: Dead Man’s Chest

Újabb Karib tenger kalózai szereplő érkezik egy nem szokványos szakállal. Az ember és polip kereszteződése ritka, de erős szakállat eredményezett. Biztos nem lesz tömegviselet. 

Frank Serpico – Serpico

A filmet nem látta az Egy szakállas férif és sajnos Serpicoról sem tud túl sokat, DE ez a megjelenés a maga ápoltságával nagyon lenyűgözte.

Man – The Road

Poszt-apokaliptikus hangulatú filmhez poszt-apokaliptikus szakáll dukál. Mégse tűnik annyira ápolatlannak, mint az bárki elsőre gondolná. Aki nem látta a filmet pótolja, akinek még növésben a szakálla gyorsan pótolja.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések