Címlap 9 Szakállas listák 9 TOP50 Filmes szakáll – 3. rész

TOP50 Filmes szakáll – 3. rész

Az Egy szakállas férfi rengeteg filmet és sorozatot néz szabadidejében, így arra gondolt, hogy készít egy listát szakállas vagy bajszos szereplőkről, akik igaz badass megjelenéssel bírnak. A lista a teljesség igénye nélkül készül – 10 részes folytatások során kerül bemutatásra összesen 50 menő szakáll vagy bajusz, amiket akár ti is láthattatok már. (a listán szereplők mint nagyon odateszik magukat, így nem kapnak külön sorszámot)

Thor – Thor

Thor a Marvel univerzum egyik legnépszerűbb figurája, aki a skandináv és germán mitológiában a mennydörgés, a vihar és a termékenység isten. Odin és Jörd fia, valamint a szakállasok táborát erősíti. A filmekben Chris Hemsworth alakítja, akit a szerepen kívül látni szakáll nélkül is, mintha teljesen más ember lenne és az is 😀

Detective Sergeant Deke DaSilva – Fantom az éjszakában

Az Egy szakállas férfinek nem rémlik, hogy látta volna ezt a filmet, de azért a jó öreg Sly felismerhető a szakáll ellenére is. A legtöbben biztos a „majdnem mindig” Rambo karaktereként ismerhetitek. Azért meg kell hagyni, hogy a szakáll elég sokat javít a megjelenésén.

Blondie – A Jó, a Rossz és a Csúf

Clint Eastwood mindig is egy tökös macsó volt, sok nagy szerepet eljátszott köztük Blondie/Szőke szerepét is. Az Egy szakállas férfi annyira nincs oda a westernért – a Westworld után azért változott a véleménye – így sikerült kihagynia ezt a klasszikust, DE ami késik nem múlik. Már azért is érdemes lenne megnézni, hogy Blondie szakállát csodálhassa az Egy szakállas férfi.

Maximus Decimus Meridius – The Gladiator

Russell Crowe egyik legemlékezetesebb szerepe volt Maximus: az apa, a hadvezér, a gladiátor, a vezető és szakállas férfiként. Az alakításáért 2001-ben meg is kapta a legjobb színésznek járó arany szobrocskát. A szakáll nem mondható egyedinek, de  tökéletesen illik a karakterhez.

Gandalf the Great – The Lord of The Rings

Az Egy szakállas férfi egyik kedvence a szürke, illetve fehér mágus Gandalf, akit a méltán híres és több epikus műben is feltűnő Sir Ian McKellen alakít. A Hobbit és Gyűrűk ura trilógia meghatározó karakterét Oscar-díjra is jelölték. A filmekben a mágus státuszától függően alakul a szakálla is, amely illeszkedik aktuális elnevezéséhez: szürke, illetve fehér Gandalf. Előbbivel csövesre, utóbbival komoly tekintéllyel bíró nagy tudású bölcsre emlékeztet. Neked melyik jött be jobban?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések