Címlap 9 Szakállas listák 9 TOP50 Filmes szakáll – 2. rész

TOP50 Filmes szakáll – 2. rész

Az Egy szakállas férfi rengeteg filmet és sorozatot néz szabadidejében, így arra gondolt, hogy készít egy listát szakállas vagy bajszos szereplőkről, akik igaz badass megjelenéssel bírnak. A lista a teljesség igénye nélkül készül – 10 részes folytatások során kerül bemutatásra összesen 50 menő szakáll vagy bajusz, amiket akár ti is láthattatok már. (a listán szereplők mint nagyon odateszik magukat, így nem kapnak külön sorszámot)

Obi Wan Kenobi – Star Wars

Az öreg Obi Wan Kenobi szakálla fiatalon és idősebb korában is tekintélyt parancsolt. Szépen karbantartott, karakterhez illő fazon tökéletes választás. Az Egy szakállas férfi ismerősei közül sokan a fél karjukat odaadnák hasonlóan dús és tekintélyt parancsoló szakállért.

Leonidas király – 300

A spártai férfit 3 tényező jellemez igazán: nemzett utódot, a teste egy gép és férfias, karakteres szakállal rendelkeznek. Leonidas király mindhárommal rendelkezett. Sokan irigykedtek rá hatalma és pozíciója miatt. Azt viszont kevesen tudják, hogy voltak olyanok, akik a tökéletes szakálla miatt neheztelek rá.

Chuck Norris – bármelyik filmjében

Egy igazi legenda, aki a lista első helyén szerepel (igen ez a második poszt és a 3. kép, DE hidd el ez az első hely). Egy ilyen karakterhez, legendás szakáll is dukál. Láttuk már nélküle, de az összes ilyen kép megsemmisült, pontosabban nem is létezett róla. Már így született. Bármelyik filmben képes megállni a helyét, ezért nem is emeltünk ki egyet sem.

Jules – Ponyvaregény

Az Egy szakállas férfi nagy Ponyvaregény rajongó. Jules karakter úgy tökéletes ahogy van, annak ellenére, hogy a film vége felé kezd szembefordulni magával és a múltjával. Mondjuk ilyen arcszőrzettel még ez is megbocsátható.

Will Riker – Star Trek: Új generáció

A sci-fi az Egy szakállas férfi gyengéje. A Star Trek kiemelt helyen szerepel, hiszen az eredeti sorozattól kezdve az összes sorozat és film kipipálásra került (egy kivételével). Az egyik legjobb ezek közül az Új generáció volt, amiben Will Riker és a szakálla játszotta az egyik legjobb karaktert.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések