Címlap 9 Szakáll(as) problémák 9 Szakáll problémák – szakáll igazítás otthon

Szakáll problémák – szakáll igazítás otthon

Mindenki tudja, hogy mennyire csábító otthon igazítani a szakállunkat: olcsóbb, gyorsabb és olyan lesz, mint amit előre megálmodtunk. Na persze. Válassz kettőt és, ami marad az már nem is olyan csodálatos, igaz? Az Egy szakállas férfi utál borotválkozni és utálja otthon igazítani a szakállát, mert nem bízik a saját kezében és a borotvában sem.

A bevezető jól összefoglalja az Egy szakállas férfi tanácsát. Ne tedd! Sose igazítsd otthon a saját szakállad és más szakállát sem, kivéve ha halálbiztos a kezed és/vagy ez a hivatásod.

Milyen problémákat tapasztalhatsz, ha otthon vágod a szakállad?

  • Nem elég jó a hajnyíród, hogy a szakálladra is használd. Így biztos nem tudod pont úgy levágni, ahogy akarod.
  • Nem vagy akkora ász, hogy tükörből pontosan lásd, hogy meddig kell vágnod és biztos nem tudod tartani a vonalakat.
  • Ha még tudsz is egyenes vagy görbe vonalat húzni, ahogy elképzelted, de szimmetrikus lesz-e a másik oldal vagy sem? Meddig nyírod a szakálladat, ameddig teljesen meg nem borotválkozol?
  • Akkor még arról nem is esett szó, hogy mi van, akkor ha egyszer véletlenül belenyírsz? Mehet a több hónap/év kemény szakállnevelése a levesbe.
  • ÉS akkor nem is beszéltünk a kedves barátokról, akik miatt nincs szükségünk ellenségekre. Ők lehet a tudtod nélkül használják a borotvádat és belenyírnak valamit a szakálladba. Wow, ugye erre nem is gondoltál?

Ugye ismerős a helyzet?

A legtöbb esetben nyugodt szívvel tudom ajánlani az ügyfeleimnek is, hogy ha profi munkára van szükségük, akkor bízzák azt a munka szakemberre.

Miért?

  • Mert sokkal kisebb az esélye annak, hogy ő elrontja – gondolj bele, hogy ő nem tükörből dolgozik és van egy-két év rutinja. (Ha mégis megtörténne, akkor neki volt egy állása és lőttek a szakálladnak)
  • Meg fogja mondani, hogy mi áll jól és pont olyan lesz a szakállad, mint, amilyet szerettél volna. Jó, fizetned kell érte, DE mit adnak a mai világban ingyen vagy olcsón? Semmit.
  • Mert nagyon jó érzés szépen, ápoltan és igazi férfiként kijönni a borbélytól. Nem éreztél még ilyet, nagy hiba. Próbáld ki!

Na látod, nem kell félni a fodrásztól/borbélytól 😉

Amit az Egy szakállas férfi kiemelne az egész történetből az az, hogy mindig menjél borbélyhoz vagy fodrászhoz, hogy biztosan azt kapd, mint amit szerettél volna.

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

  1. TOP10 az Egy szakállas férfi poszt - Az Egy szakállas férfi és ... - […] Ne spórolj a borbélyon, mert a szakállad bánja! […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések