Címlap 9 Szakáll tippek 9 Eric Bandholz segít karbantartani a szakállad

Eric Bandholz segít karbantartani a szakállad

Ahogy az előző posztban is írta már az Egy szakállas férfi, új elfoglaltságot talált. Talán már annyira fanatikus is lett, mint az Egy marketinges férfi a saját szakmájában. Tehát 2017-től minden a szakállról fog szólni és ki tudja meddig

Szerinted is igénytelen a szakáll?

Az emberek általában az előítéleteikre hagyatkoznak és ezért a szakállas emberekre más szemmel néznek – ez ellen küzd a Beardbrand – mert azt gondolják, hogy a szakáll az ápolatlanság legnagyobb szégyene. Pedig, ha tudnák, hogy egy igazi szakállas ember – aki már öntudatra ébredt – sokkal több időt tud eltölteni a fürdőben, mint a borotválkozó társai.

A nagy kutatás során az egyik szakáll stílusokkal foglalkozó cikkben talált rá az Egy szakállas férfi a Eric egyik videójára, amelyben a szakáll kiegyenesítését mutatja be. A videó 12 perces, így felmerül a kérdés, ha ez 12 percig tart, akkor az igényes vagy igénytelen? Szerinted? Sokan ennek a töredéke alatt megborotválkoznak és megkapják a jófiú kitüntetést. DE itt inkább visszafogja magát az Egy szakállas férfi, mert ez egy másik cikk témája lesz.

Egy nagyon jó módja a szakáll egyenesítésnek

Tehát nézzétek meg a videót – ha szakállas vagy ha nem vagy majd csak az leszel – mert olyan technikát tanulhatsz meg, amivel bármikor kiegyenesítheted a szakállad. Előfeltétel: a megfelelő mennyiségű és hosszú szakáll.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések