Címlap 9 Az Egy szakállas férfi 9 Bajusznövesztés projekt 1.0

Bajusznövesztés projekt 1.0

Az Egy szakállas férfi a Movember mozgalomtól függetlenül már régebben elhatározta, hogy meg fogja növeszteni a bajuszát. Ennek jelenlegi állomása látható a cikk kiemelt képben. A végső cél nem más, mint a kackiás bajusz.

Az előbb említett Movember mozgalom üzenet a következő: figyelj magadra, figyelj az egészségedre, legyél igényes és menjél szűrővizsgálatokra. Erre hívhatják fel a figyelmet a vállalkozó kedvűek azzal, hogy november alatt bajuszt növesztenek.

További hasznos információért kattints a következő linkre: Mi az a Movember és miben más mint a No-Shave November?

Tehát az Egy szakállas férfi nem egy kampány kedvéért (félreértés ne essék a kampánnyal nincs problémája az Egy szakállas férfinak, csak azzal, hogy egy évben ne csak 1 hónapig legyen elfogadható az arcszőrzet viselése) növeszti a bajuszát, hanem azért, hogy ilyen csodálatos legyen a végeredmény: 

Viccet félretéve az Egy szakállas férfi szép, férfias pödrött bajuszt szeretne a szakáll mellé (itt jegyezné meg az Egy szakállas férfi, hogy a szakállal is kellene foglalkozni).

A cél valami hasonló, mint ami a következő képen látható:

Azért egy-két megjegyzést illene hozzáfűzni a képhez:

  • az Egy szakállas férfi is kopaszodik, így várhatóan a haj eltűnése a szakáll növekedését vonja majd maga után (vagy jöhet a hajbeültetés)
  • az Egy szakállas férfi, ha kopaszodni fog, akkor várhatóan megússza az őszülést, ez fordítva is igaz
  • a szakáll és bajusz sem tökéletes, de ingyenesen használható képek között ritka a tökéletes egyezés

Összefoglalva: ez a kép teljesen alkalmatlan arra, hogy az Egy szakállas férfi vágyait reprezentálja, DE legalább tudott valamit írni.

Kiegészítés: még réges-régen az Egy szakállas férfi a Hungarikarinapokra „növesztett” (nem kell növeszteni, nő az magától) bajuszt, amire akkor azt hitte nagy teljesítmény, DE azóta nagyot fordult a világ.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések