Címlap 9 Az Egy szakállas férfi 9 Az első Szakállverseny EREDMÉNYE az Egy szakállas férfi szervezésében

Az első Szakállverseny EREDMÉNYE az Egy szakállas férfi szervezésében

Az Egy szakállas férfi megrendezte „Az első Szakállverseny az Egy szakállas férfi szervezésében” és most kihirdeti az eredményt.

A verseny során az aktivitás a versenyt népszerűsítő instagram posztok kihelyezésekor volt a legjobb, azt követően már nem is történt nevezés. Ennek az az oka, hogy az Egy szakállas férfi nem hirdette meg a nyereményjátékot, így nem ért el elég embert, DE tesztnek tökéletes volt.

Milyen eredményeket könyvelhet el az Egy szakállas férfi/Egy marketinges férfi?

  • elkészítette az első # kampányát
  • voltak jelentkezők és nem csak ismerősök vagy családtagok
  • működőképes a konstrukció, CSAK több erőt kell beletenni (hirdetések, erősebb instagram fiók, minden platform tényleges bevonása)
  • szponzorok keresése és/vagy nagyobb ajándék biztosítása

A nyeremények

Az Egy szakállas férfi mivel nem tud nyertes hirdetni, ezért a nyereményeket részben módosította. A szakállolaj kikerül a listáról, viszont minden nevező kap egy ingnyakú pólót az Egy szakállas férfi logójával ellátva.

Az Egy szakállas férfi minden érintettel fel fogja venni a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban.

A nyertesek listája:

Összefoglalva: a kezdeményezés nagyon sok tapasztalatot jelentett az Egy szakállas/Egy marketinges férfinak. Elkészített egy # kampányt, ami részben működött, részben nem, voltak nevezők és volt érdeklődés, de nem volt annyira kirobbanó, mint ahogy azt első várta az Egy szakállas férfi. Összességében minden rendbe lezajlott. MÁR CSAK a pólók kiküldése van hátra, amiben majd remélhetőleg a nyertesek előszeretettel jelennek meg az utcán is.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések