Az első Szakállverseny EREDMÉNYE az Egy szakállas férfi szervezésében

Az Egy szakállas férfi megrendezte “Az első Szakállverseny az Egy szakállas férfi szervezésében” és most kihirdeti az eredményt.

A verseny során az aktivitás a versenyt népszerűsítő instagram posztok kihelyezésekor volt a legjobb, azt követően már nem is történt nevezés. Ennek az az oka, hogy az Egy szakállas férfi nem hirdette meg a nyereményjátékot, így nem ért el elég embert, DE tesztnek tökéletes volt.

Milyen eredményeket könyvelhet el az Egy szakállas férfi/Egy marketinges férfi?

  • elkészítette az első # kampányát
  • voltak jelentkezők és nem csak ismerősök vagy családtagok
  • működőképes a konstrukció, CSAK több erőt kell beletenni (hirdetések, erősebb instagram fiók, minden platform tényleges bevonása)
  • szponzorok keresése és/vagy nagyobb ajándék biztosítása

A nyeremények

Az Egy szakállas férfi mivel nem tud nyertes hirdetni, ezért a nyereményeket részben módosította. A szakállolaj kikerül a listáról, viszont minden nevező kap egy ingnyakú pólót az Egy szakállas férfi logójával ellátva.

Az Egy szakállas férfi minden érintettel fel fogja venni a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban.

A nyertesek listája:

Összefoglalva: a kezdeményezés nagyon sok tapasztalatot jelentett az Egy szakállas/Egy marketinges férfinak. Elkészített egy # kampányt, ami részben működött, részben nem, voltak nevezők és volt érdeklődés, de nem volt annyira kirobbanó, mint ahogy azt első várta az Egy szakállas férfi. Összességében minden rendbe lezajlott. MÁR CSAK a pólók kiküldése van hátra, amiben majd remélhetőleg a nyertesek előszeretettel jelennek meg az utcán is.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések

Kövess!