Címlap 9 VLOG 9 VLOG #20 – KIÉGÉS = BURN OUT – az Egy szakállas férfi VLOG-ja mindenről IS

VLOG #20 – KIÉGÉS = BURN OUT – az Egy szakállas férfi VLOG-ja mindenről IS

Az Egy szakállas férfi már többször beszélt arról, hogy szeretné megismerni saját magát. Évek óta ez a legfőbb célja és ha nem is látványosan, DE lépésenként halad a teljes siker irányába.

BURN OUT / KIÉGÉS

Az Egy szakállas férfi gondolta, álláspontja a saját tapasztalatai alapján: röviden összefoglalva egy olyan lelki/idegi állapot, amely a kimerültséghez hasonlít, de annál sokkal több, mert nem hoz azonnali változást egy pihentető alvás.

Az Egy szakállas férfi, amikor felismeri, hogy közeledik ehhez az állapothoz, vagy már csak azt érzékeli, amikor benne van megpróbálja lelkileg és testileg is feltölteni magát. A wellnes program általában egy pihentető fürdővel kezdődik, amely során filmet néz, vízipipázik, valamint enni- és innivalót is készít magának a szeánszhoz. A hangulatvilágítást gyertya biztosítja.

Ez többnyire képes kimozdítani a legmélyebb gödörből (a szinusz-görbe aljáról), viszont további figyelmet igényel, hogy ne essen vissza és tartós legyen az eredmény.

CIKKEK A GOOGLE ELSŐ OLDALI TALÁLATAIBÓL

A következő linkeken található tartalmak a tájékoztatást szolgálják. Érdemes elolvasni őket és megérteni, hogy pontosan mit is takar a BURN OUT fogalma. Ha úgy érzed, hogy valamit te is fel tudsz használni, akkor tedd meg, DE mindig gondold át, hogy tényleg ez lesz a megoldás, erre van szükséged?

Hamarosan, azaz holnap érkezik a következő adás. 

  • Ha úgy érzed, hogy az ismerőseidnek is követniük kell az Egy szakállas férfit, akkor dobj egy megosztást.
  • Ha úgy érzed, hogy tetszett a videó, akkor bármelyik felületen jelezd ezt kommentben (ahol elérhető), dobj egy likeot és/vagy egy követés.
  • Ha észrevételed van ne tartsd magadban, minden építőjellegű kritika az Egy szakállas férfi fejlődését segíti.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések