Címlap 9 Szponzorált tartalom 9 Ünnepeld velünk a Wilkinson Sword 250 évfordulóját! – megtettem 😉

Ünnepeld velünk a Wilkinson Sword 250 évfordulóját! – megtettem 😉

Már egy ideje az Egy szakállas férfinél van a kezdőcsomag, DE eddig nem tudta a tartalomgyártásba belevetni magát (az első használatról nem készült dokumentáció sem, sajnos). Szerencsére a kiosztott Wilkinson Sword Hydro5 borotvák jól szerepeltek, így legalább ez a része teljesült a feladatnak.

Sajnos az Egy szakállas férfi feledékenysége következtében az első borotválkozás (ami inkább volt szakállvonal kontúrozás) nem lett megörökítve, így egy kicsit ‘mókolnia’ kellett a nyereményjátékra feltöltött képsorozattal (szerencsére nem lett annyira menthetetlen; inkább vicces/szánalmas lett, mint igénytelen).

Lényegében azért is lett szakállas az Egy szakállas férfi, mert nem szeretett borotválkozni és 1-2 hónap borbély mentes időszak is simán kivitelezhető komolyabb megjelenésromlás nélkül (extra borotválkozás nélkül is). Az elmúlt 1 évre, viszont a remetelét rányomta a bélyegét, így a hosszú töredezett szákálltól és hajtól sikerült október végén megszabadulnia.

A projekt révén már csak a szákáll vonal igazítása és a bajusznyírás is elegendő szinten tartást jelent, DE a következő borbély időpontot is tervezi januárra. Addig saját maga fogja igazítani a kontúrokat a Wilkinson Sword Hydro5 borotvájával.

#WilkinsonSwordHydro5 #WilkinsonSword250Bday #Hydro5 #trndprojekt #reklám 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések