Címlap 9 Kellékek, kiegészítők, jóságok 9 American CREW – Daily Conditioner

American CREW – Daily Conditioner

Az első alkalom, amikor sikerült az Egy szakállas férfinak lejutnia borbélyhoz még nem tudta, hogy mitől döglik a légy, így segítséget kért. A segítség az American CREW – Daily Conditioner személyében érkezett – az ár már akkor sem érdekelte, mert ősemberből varázsoltak férfit és szerette volna ezt az állapotot állandósítani – nem sikerült, de ez nem az ő hibájuk.

Tehát megkapta az Egy szakállas férfia a „kezelést”, amely egy laza birkanyírásból állt – megigazították a szakállát és fején lévő szénakazalt is megkurzították. Ahogy már írta az Egy szakállas férfi teljes átalakuláson esett át, amely mind a környezetére, mind a lelkivliágára jó hatással volt.

Haj és szakáll ápóló kondícionáló szer

Az Egy szakállas férfi meg volt róla győződve, hogy érdemes lenne valamilyen szert szerezni, amely segítségével a borbély által belőtt haj reprodukálható. Első körben az American CREW – Daily Conditionerre esett a választás, mert a rendszeres haj- és szakállmosáshoz valamilyen spéci ápólót szeretett volna az Egy szakállas férfi. Ha már a formát nem is tudja belőni, de legalább legyen egészséges a fejszőrzete.

Jó döntés volt? IGEN

Ha jól emlékszik az Egy szakállas férfi, akkor 5.990 Ft-ot hagyott ott még 2015 januárjában az első üvegért, de 1 évig simán kitartott, annak ellenére, hogy rendszeres használatban volt és nem kis adag került a szakállra és a hajkoronára.

Használt is vagy csak egy új szokás lett belőle?

A mindennapi használat során az Egy szakállas férfi haja később kezdett zsírosodni és heti 1 homással is emberi külsőt biztosított, valamint a szakáll is később bongyorodott be, kevesebb szakálloljat kellett rákenni a megfelelő forma megtartásához.

Értékelés: American CREW – Daily Conditioner

  • Ár-érték arány: tökéletes
  • Használat: egyszerűen a hajkoronába és a szakállba kell kenni, 10 perc után ki kell mostni
  • Eredmény: selymes szakáll, egészséges frizura
  • Elégedettség: maximális

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

  1. Szakállolaj - csillogó, egészséges és igényes szakállhoz - Az Egy szakállas férfi és ... - […] szó esett arról, hogy az Egy szakállas férfi a hajára és a szakállára American CREW – Daily Conditioner használ…

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések