Címlap 9 Az Egy szakállas férfi 9 NEW AGE: új korszak az Egy szakállas férfi életében

NEW AGE: új korszak az Egy szakállas férfi életében

Az Egy szakállas férfi eddig sem hobbiként gondolt a blogjárra és az instagram fiókjára, de nem tudott eléggé rá koncentrálni. Ez most sem fog gyökeresen megváltozni, viszont ténylegesen új időszámítás kezdődik, hiszen most már nem csak a saját életét mutatja be, hanem tartalmat is gyárt az Instagram fiókjára. A változtatások folyamatosan érkeznek majd a folyamatos tesztelések miatt.

Az első ilyen változás, hogy már nem csak a blogra kerülnek ki „gyártott” tartalmak*, amelyek nem feltétlenül az Egy szakállas férfi életét mutatják be. Továbbra is az Egy szakállas férfi van a középpontban, de már nem csak róla szól a történet.

A következő területeken várható változás 2017-ben:

  • „Gyártott” posztok Instagramre
  • „Gyártott” tartalmak FB oldalra
  • Vendégposztok a blogra
  • Heti 2-3 bejegyzés a blogra (majd ha a heti 1 megy, akkor lehet továbblépni)
  • Szakáll verseny
  • Szakáll szabályok
  • Szakállas közösség
  • stb…

2017 negyede eltelt, így szoros lesz a programja az Egy szakállas férfinak, de van segítője, aki elvégzi a marketing feladatokat (az Egy marketinges férfi), valamint aki a szerelmi életét ápolja (az Egy szingli férfi). Tehát unatkozni senki sem fog.

Az Egy mesterhármas fő célja, hogy az Egy szakállas férfi lelkivilága stabilizálódjon és Magyarország megismerje ezt az új brandet, valamint az is fontos mérföldkő lenne, ha év végére polcokra kerülne a sorozat első könyve. DE pssszt, ez most egy kis spoiler volt.

 

Ha eddig nem tetted, akkor most dobj egy lájkot az Egy szakállas férfi FB oldalára és kövesd be az Egy szakállas férfi Instagram fiókját.

 

*„Gyártott” tartalom: az Egy marketinges férfi tanácsára az Egy szakállas férfi belevágott a tartalommarketing második fázásiba, így a blog mellett az Insta fiókra is elkészülnek az extra tartalmak, amelyek csak ott érhetők el. Hamarosan a Facebook is átalakul, de ez még nem most lesz. Röviden a lényeg: olyan tartalmak kerülnek ki az egyes felületekre, amelyek főszereplője nem az Egy szakállas férfi.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések