Címlap 9 Az Egy szakállas férfi 9 Az Egy szakállas férfi és a szakálla – előszó

Az Egy szakállas férfi és a szakálla – előszó

A címből arra lehet következtetni, hogy ez egy magyar népmese lesz. Magyarnak magyar, mesének nem nevezném, de egy magyar srác/férfi/fiú és a srác/férfi/fiú szakálla a két főszereplő.A történet még 2014-ben kezdődött, nem sokkal az Egy szakállas férfi diplomaosztója előtt. Családi unszolásra – főleg anyai unszolásra – egy alapos borotválkozás volt elő irányozva, de ez két okból is elmaradt:

  • Az Egy szakállas férfii utál borotválkozni
  • Az Egy szakállas férfi – akkor még egy pelyhes arcú egyetemista – nem akart borotválkozni, mert mindig is vonzotta a szakáll növesztés és dédelgetés

Az Egy szakállas férfi fokozatosan megértett, hogy ha választania kell, akkor a szakállas létet választja. Nem volt meglepő, hogy a No Shave November keretein belül nem érte penge az arcát és egészen 2015. januárjáig nem is.

Ez volt az Egy szakállas férfi életében az első eset, hogy elment botbélyhoz – fodrászhoz se sokat járt, mert 8 évig hosszú haja volt vagy otthon egy anyai nyírással elintézte. Az első élmény felemelő volt, úgy ahogy az azóta következő összes. Ősemberként, de legalábbis csövesként lépett a szalonba és férfiként, úrként távozott onnan.

Sokan a mai napig nem értik, hogy mi a jó a szakállban, vagy miért érdemes elkölteni 5-7 ezer forintot rá. Ők azok, akik még sosem voltak borbélynál – nem is járhattak, mert a nők és a gyerekeknek nincs sok keresnivalója egy ilyen helyen, pont úgy ahogy egy igazi férfinak sincs keresnivalója egy szépségszalonban.

Ez a rövid bevezető csak a jéghegy csúcsa, mert a blog célja, hogy bemutassa az Egy szakállas férfi mindennapi rutinját és kötődését a szakállához, valamint hasznos és haszontalan tartalmakat gyártson a helyes szakáll viselésről.

Mi várható a közeljövőben:

  • múltidézés
  • aktuális történések
  • hasznos és haszontalan szakállal kapcsolatot content
  • esetmények, rendezvények
  • vendégposztok
  • minden, ami szakáll

Remélhetőleg eléggé fel tudta csigázni az Egy szakállas férfi a közönséget, hogy visszatérő látogatóvá tegye őket.

ui: a vezérképen 2014. decemberi állapot látható No Shave November után és az első borbély látogatás előtt

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kiemelt bejegyzések